Sweers Witgoed

UitgelichtWebshopWebsite
Deze webshop bevat een live koppeling naar de leverancier van de klant. Zo worden nieuwe producten automatisch in het systeem gezet.
phonemockup-sweers
sweers-voorbeeld2

Het Proces

De Vraag

Sweers Witgoed had zelf al een webshop gemaakt. Deze was opgezet zonder technische kennis en de webshop was dan ook vrij simpel. Wel was er een basis bedrijfsstijl aanwezig. De wens van de klant was om het webshop systeem te automatiseren. Denk hierbij aan het proces van het importeren van producten tot aan het bijhouden van de voorraden. Ook moesten de klantervaring op de website en het online vertrouwen verbeterd worden.

De Uitdaging

De website heeft een live koppeling met de leveranciers van Sweers Witgoed waardoor er weinig handmatig werk overblijft. De voorraad en nieuwe producten komen automatisch op de website. Na 2 grote feedbackmomenten was de website met webshop gereed.

Het Resultaat

Dezons heeft een compleet nieuwe webshop neergezet. Deze webshop bevat een live koppeling naar de leverancier van Sweers Witgoed. Zo kunnen nieuwe producten automatisch in het systeem komen en bestaande producten worden aangepast. Zo is de voorraad altijd up to date.