Dezons
Skyline van Enschede met Alpha toren centraal

Hoger in Google komen

Websites die hoger in Google komen, dat is één van onze specialiteiten.

We maken we professionele websites die goed vindbaar zijn.

Enfusion Hoger in Google gekomen door Dezons, mobiel voorbeeld

Wij maken websites die hoger in Google komen

Onze websites laden snel en zijn goed te vinden op Google. Daarnaast focussen wij ons op het maken van websites die: jarenlang mee gaan, gericht zijn op actie en online uw merk eruit laten springen.

Uw website hoger in Google door oog voor detail

Wij bouwen websites die bij uw onderneming passen. Ieder bedrijf heeft andere prioriteiten en zo is iedere website ook uniek. Websites met een uniek karakter komen ook hoger in Google.

Of u nou een overzichtelijke webshop wil, of een super flitsend design op een informatie pagina, bij Dezons bent u aan het juiste adres. Omdat wij van duidelijkheid houden hebben we een simpele werkwijze en prijsstructuur.

Persoonlijk contact staat centraal

Wij denken graag mee over de presentatie, communicatie en acquisitie van uw bedrijf. We vragen door waar nodig en zorgen ervoor dat we genoeg weten om uw website hoger te laten komen in Google.

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, daarom komen we graag langs in Enschede, Hengelo en omgeving. Ook buiten de regio helpen we graag, neem vrijblijvend contact met ons op!

Dezons bouwt uw vindbare website

Bekijk hier voorbeelden van websites die wij gerealiseerd hebben.

De juiste sleutelwoorden komen hoger in Google

Hoe zorgen we ervoor dat uw bedrijf beter vindbaar is? Onder andere door te onderzoeken welke zoektermen van belang zijn kunnen we de inhoud van de website aanpassen zodat klanten het bedrijf gemakkelijk kunnen vinden op Google.

Wilt u meer weten?

Snelle websites scoren hoger in Google

We hebben snelle hosting voor al onze websites en daarnaast optimaliseren we de afbeeldingen, plugins en scripts zodat de pagina’s snel laden. Niet alleen is dit voor uw potentiële klanten prettig, maar het is ook belangrijk om hoger in Google te komen.

Benieuwd naar de details?

Onze werkwijze

Het bouwen van vindbare websites gaat bij Dezons altijd via een helder proces. Zo weet u waar u aan toe bent. Tegelijkertijd houd het ruimte voor flexibiliteit waar nodig.

Uw idee

U komt naar Dezons met een hulpvraag. Er moet een website of webshop gebouwd worden.
Hiervoor komen we graag bij u langs in Enschede, Hengelo of omgeving!

Ons plan

Er wordt gekeken naar wat u al heeft en wat er nog moet gebeuren. Hoeveel tijd neemt de opdracht in beslag en hoe gaat het proces eruit zijn?

Het concept

Nadat er duidelijk is wat er moet gebeuren wordt er een concept gemaakt. Dit is een ruwe schets van hoe de website of webshop eruit moet komen te zien.

De ontwikkeling

Nadat het concept is gemaakt, is het duidelijk hoe de vormgeving er uit moet komen te zien. Nu beginnen wij met het programmeren en bouwen van uw website.

Terugkoppeling

Na één of twee feedbackmomenten met u doen wij de gewenste aanpassingen.

Oplevering!

De opdracht is klaar om opgeleverd te worden. Maar ook na de oplevering kunt u bij Dezons terecht.

Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw website of webshop goed blijft draaien.

Hoger in Google komen begint hier.