Over Dezons

Het Team

Mark van Zon

Eigenaar & Full Stack Developer

Rutger Wind

Developer

Momo

Kantoor Kat

Onze Werkwijze

Bij Dezons hebben wij een vaste werkwijze. Dit werkt goed voor zowel de klant als voor onszelf. Het proces van het bouwen van de website gaat altijd via een vast proces. Zo weet de klant precies waar zij aan toe is.

Idee van de klant

De klant komt naar Dezons toe met een hulpvraag. Er moet een website of webshop gebouwd worden, of een klant wil aan narrowcasting doen. Hiervoor bent u bij Dezons aan het juiste adres.

Plan van aanpak

Er wordt gekeken naar wat de klant al heeft staan en wat er nog moet gebeuren. Hoeveel tijd neemt de opdracht in beslag en hoe gaat het proces eruit zijn? Tijdens het maken van het plan van aanpak wordt antwoord gegeven op deze vragen.

Concept

Nadat er duidelijk is wat er moet gebeuren wordt er een concept gemaakt. Dit is een ruwe schets van hoe de website, webshop of narrowcasting eruit moet komen te zien.

Ontwikkeling

Nadat het concept is gemaakt, is het duidelijk hoe de vormgeving er ongeveer uit moet komen te zien. In deze fase beginnen wij met het programmeren en bouwen.

Iteraties

Na één of twee feedbackmomenten met de klant doen wij de eventueel gewenste aanpassingen.

Oplevering

De opdracht is af en klaar om opgeleverd te worden. Maar ook na de oplevering kunt u bij Dezons terecht. Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw website, webshop of narrowcasting goed blijft draaien.

Neem contact op