CUSTOM SPORT PLATFORM

Enfusionlive.com 

Een op maat gemaakt sport platform waar alle informatie over evenementen, wedstrijden en vechters van Enfusion te vinden is.

Details

Bedrijfsnaam: Enfusion Kickboxing
Datum oplevering:  05-06-2021
Website: www.enfusionlive.com

De casus

Enfusion had al een basiswebsite. Hier werd handmatig informatie in de vorm van afbeeldingen op geplaatst. Deze informatie ging o.a. over wedstrijden, rankings en evenementen.

De website die al stond had niet de gewenste functionaliteiten. Er moest een compleet op maat gemaakt systeem komen. Hier moesten evenementen, wedstrijden en vechters dynamisch aan elkaar gekoppeld worden om de gebruikers van de site een goed inzicht te geven.

Het maken van een nieuwe website met alle eisen van de klant was van groot formaat en heeft vele iteraties gezien. Dit omdat het een zeer complex systeem was.

Na afloop van initiële versie was de klant erg tevreden. Later is de website nog uitgebreid met het onderdeel ‘voorspellingsgame’.

 

Het resultaat

Dezons heeft nieuwe website op maat gebouwd met eigen CMS. Hier worden pagina’s dynamisch gegenereerd. Van vechtersprofielen tot aan complete evenementenpagina’s. Het systeem is zo gemaakt dat de klant zelf de aanwezige informatie kan onderhouden en updaten.